Op maat gemaakt voor jouw locatie

Wat is een huis zonder ziel,
zonder kleur, zonder smaak?

Werk op maat

hoe gaan we te werk?

Startgesprek

Wij starten onze eerste ontmoeting altijd met een uitgebreid gesprek, waarin we jullie wensen en behoeften bespreken. We lopen door de ruimte heen en bekijken de mogelijkheden. Maten van de ruimte worden opgemeten en er worden foto’s gemaakt. Vervolgens ontvangen wij graag van jullie een plattegrond, foto’s en afmetingen van meubilair dat behouden moet worden. Wij streven er naar om u binnen 3 weken een offerte toe te sturen waarin de werkzaamheden beschreven staan met daarbij een prijs voor de ontwerpkosten. Deze offerte ontvangen wij graag voorzien van handtekening retour.

 

Het interieur ontwerp

Zodra wij een akkoord op de offerte hebben ontvangen gaan wij voor jullie aan de slag. Allereerst bekijken wij de verschillende functies waarvoor de ruimte gebruikt gaat worden. We maken een indeling voor de ruimte en bekijken wat er allemaal verbouwd kan worden. Daarna gaan wij aan de slag met een sfeerbeeld waarin de sfeer voor de ruimte te proeven is. Het geeft u een beeld welke kant we met het ontwerp op willen gaan en wat de uitstraling zal zijn. Wij zorgen voor een materialenplan, een meubelplan en een accessoiresplan. Dit hele plaatje presenteren wij aan jullie. Natuurlijk kunnen er zo nodig nog aanpassingen gedaan worden.

 

Realisatie

Wanneer het interieurontwerp is goedgekeurd zorgen wij ervoor dat offertes aangevraagd worden en dat er tekeningen gemaakt zijn waarmee de vakmensen aan de slag kunnen. Wij maken een planning voor de bouwperiode en gaan in gesprek met de vakmensen die nodig zijn voor het realiseren van de ontwerpen. Wanneer het gaat om een grote verbouwing zullen wij aanwezig zijn bij de bouwvergaderingen.

Zodra de verbouwing klaar is zorgen wij ervoor dat het meubilair geleverd wordt, verlichting is aangesloten en dat alles tot in detail afgemaakt wordt met accessoires.

 

Oplevering

Zodra de uitvoering en styling klaar zijn lopen wij met u door de ruimte heen en presenteren de nieuwe ruimte waarna deze aan u wordt opgeleverd.