Hoe maken we
uw thuis?

Wat is een huis zonder ziel,
zonder kleur, zonder smaak?

Jouw wensen in kaart

Groot of klein

Het kan zijn dat u opzoek bent naar een plan voor uw gehele huis, of wellicht wilt u alleen iemand die ‘even’ mee denkt. Wij denken graag mee. Hieronder ziet u een overzicht van onze diensten. Iedere ontmoeting start met een gesprek. Ik luister wat jullie wensen zijn. Waar je nu in de huidige situatie tegen aan loopt, waar je gelukkig van wordt en wat je belangrijk vindt in het leven. Daar waar mogelijk lopen we door de desbetreffende ruimte heen en bespreken we wat we zien of graag zouden willen zien. Vervolgens ontstaan er verschillende mogelijkheden om mee verder te gaan.

DIENSTEN

Beknopt interieuradvies

Soms is de stap te groot om een compleet interieuradvies te laten verzorgen en bent u met een aantal tips en ideeën snel de juiste richting op geholpen. Bij een beknopt interieuradvies bespreken we uitvoerig wat jullie woonwensen zijn en waar eventueel de woondilemma’s zitten. Na een afspraak van ongeveer twee uur waarbij wij samen door de betreffende ruimte heen gaan kunt u zelf aan de slag met de nieuwe ideeën.
Prijs € 170,-

Ontwerpplan

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maakt DoubleYouDesign voor u een plattegrond waarin duidelijk te zien is hoe de ruimte in elkaar zit. U krijgt een sfeerplan, een voorstel voor de te gebruiken materialen, een meubilairplan en een accessoiresplan.

Zakelijk interieuradvies

Ook voor een verbouwing van kantoorruimte of kantine kunt terecht bij DoubleYouDesign. We bespreken met elkaar welke wensen er zijn en welke functie de ruimte heeft. Vervolgens kijken we met elkaar naar de meest functionele manier van indelen. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een verbouwing. DoubleYouDesign zorgt ervoor dat er contact gelegd wordt met vakmensen en dat er tekeningen gemaakt worden waar de deskundigen mee aan de slag kunnen. Als de verbouwing vorm krijgt gaan we verder met de styling en de verdere inrichting van de ruimte.

Kleur advies

De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer en zijn erg belangrijk. Soms kom je er even niet meer uit. Je hebt behoefte aan nieuwe inspiratie en andere invalshoeken. DoubleYouDesign helpt graag met het maken van een kleurkeuze.

 

Werk op maat

Werk op maat houdt in dat er een compleet interieurconcept voor u gemaakt wordt. We bespreken met elkaar welke wensen er zijn en welke functie de ruimte heeft. Vervolgens kijken we met elkaar naar de meest functionele manier van indelen. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een verbouwing. DoubleYouDesign zorgt ervoor dat er contact gelegd wordt met vakmensen en dat er tekeningen gemaakt worden waar de deskundigen mee aan de slag kunnen. Als de verbouwing vorm krijgt gaan we verder met de styling en de verdere inrichting van de ruimte.

Lichtadvies

Wanneer je gaat verbouwen of verhuizen is het belangrijk om al in een vroeg stadium na te denken over de verlichting in je huis. Zodat je weet op welke plekken je de elektrapunten wilt hebben, maar ook welke plekken in huis je aan wilt lichten. Voor welke functie de verlichting gebruikt zal gaan worden en welke armaturen er in het interieur passen. DoubleYouDesign zorgt voor een compleet lichtplan die u verder kan helpen bij het maken van de beste keuze.